ליקר מפטרוזיליה ונענע

 "יעקב מורד יכול לראות מפתח היקב הקטן שלו את מפעל סולתם.

שלושים שנה מחייו הוא עבד שם, ייצר מרגמות כבדות וגם סירים ומחבתות.

אחרי שעות העבודה היה מסתגר בחדרון קטן בביתו ומתמכר לתחביב שלו - הפקת שיכר וליקרים.

את הניסיונות הראשונים בדק על בני המשפחה, שהתמכרו לתוצאות הפעילות החשאית שלו.

אחר כך פרץ את מעגל החברים הקרובים, שגם התמכרו לטיפה המתוקה.

חלפו שנים, יעקב יצא לפנסיה והתפנה להקדיש את כל זמנו לייצור ליקר ושיכר.

הבית הקטן הלך ונסתם מרוב בקבוקים, מבחנות וארגזים של פירות וירקות.

השלב הבא היה לעבור לאזור התעשייה ביוקנעם, ושם, במבנה קטן ממש ממול סולתם, הוא שוב שקע בניסיונות, בעוד רעייתו אתי מנסה למכור את התוצרת."

לקריאת המאמר המלא, לחצו כאן