אם אתם חושבים שכל היינות החלו את דרכם בכרם הענבים, אתם עומדים לגלות הפתעה משמחת, טעימה ומפתיעה. בספר הזה תגלו מגווח רחב של מתכונים להכנת יינות שיכר וליקרים ייחודיים מפירות, ירקות וצמחי מרפא. המתכונים האלה פותחו במשך שנים של ניסויים יצירתיים.
המתכונים בספר הזה ילמדו אותכם איך להכין יינות שיכר וליקרים ייחודיים בנוחות המטבח בבית. הספר הזה ילמד אותכם להכין משקאות אלכוהולים טעימים ומרעננים שתיהנו לשתף עם בני המשפחה והחברים, באירועים חברתיים
ובחגיגות של ימי הולדת, ימי נישואים, ואירועים מיוחדים.
המתכונים המופיעים בספר זה נולדו ממסורת עתיקת-היומין והמכובדת של הכנת יין בייתי, עם ייחודיות טיפוסית. ספר זה אינו עוסק בהכנת יין מענבים, אלא מהכנת יינות שיכר וליקרים מיכל דבר מלבד ענבים – מפירות וירקות ועד לתבלינים וצמחי מרפא.